پایش و بازرسی مشترک از کارخانه قارچ «هستی» در روستای قلعه‌جی شهرستان سروآباد

1404/07/16
تعداد بازدید :21

در راستای نظارت مستمر بر سلامت مواد غذایی و پایش بهداشتی واحدهای تولیدی، بازدید و بازرسی مشترکی از کارخانه تولید قارچ «هستی» واقع در روستای قلعه‌جی توسط تیم مدیریتی شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سروآباد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد، این بازدید با حضور جلیل آدابی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد، مهندس محمدکریم حسینی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان، رحیمی، کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، توفیق مرادی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت و شیرزاد ویسی، کارشناس این اداره صورت پذیرفت.

در جریان این بازدید، روند تولید، بسته‌بندی و نگهداری محصولات در واحدهای مختلف کارخانه مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

جلیل آدابی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، پس از ارزیابی فنی بخش‌های مختلف کارخانه، ضمن ابراز رضایت از رعایت اصول بهداشتی اظهار داشت: «نتایج بازرسی‌ها نشان داد که شرایط عمومی کارخانه، شامل سالن تولید، انبار مواد اولیه، سردخانه‌ها و بخش بسته‌بندی، از نظر رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی در وضعیت مطلوبی قرار دارد.»

وی افزود: «کنترل و پایش منظم دما و رطوبت، پارتیشن‌بندی مناسب فضاها، کنترل مستمر آفات و حشرات و رعایت اصول نظافت صنعتی، از نکات مثبت این مجموعه است که موجب ارتقای کیفیت محصول نهایی شده است.»

در پایان، تیم بازرسی وضعیت نهایی محصول از نظر کیفیت، سلامت و انطباق با استانداردهای بسته‌بندی را مطلوب ارزیابی کرد و بر ادامه نظارت‌های منظم و همکاری بین‌بخشی جهت حفظ امنیت غذایی شهرستان تأکید شد.

https://eitaa.com/SalamatSarvabad_2023/497

سامانه های دانشگاه